Pantofi decupați, stiletto, cu platformă, sandale, sau balerini, surprinzător de comozi, din piele naturală. Mărimi de la 32 la 42. Tocuri mici, medii, înalte.
La pantofii Stillmarc gasiti cu siguranta cel mai important aspect cautat de o viitoare mireasa la pantofii de nunta: comoditatea! Acest lucru este posibil datorita proiectarii si realizarii foarte atente, respectand in cadrul procesului de confectionare toate caracteristicile tehnice ale unui pantof. Citeste mai departe…


Incaltamintea Stillmarc este conceputa si realizata de noi, tinand cont de comoditatea la purtare, dar si de colorit si design. Intre modelele prezentate online veti gasi atat pantofi stiletto cu diferite forme de varf, cat si pantofi cu varfuri rotunde si semirotunde, care va vor avantaja daca modelul de pantofi va fi corect ales, in conformitate cu structura piciorului.

De asemenea pentru sezonul de vara si nu numai, gasiti pantofi decupati si sandale atent proiectate, pentru a sustine si a conferi eleganta piciorului dumneavoastra. Va oferim toate articolele noastre pe inaltimi de toc mic, toc mediu si inalt, de la 5 cm la 13 cm. Tocurile sunt in varianta vopsita sau imbracate in culoarea materialului din care sunt confectionati pantofii.

Anumiti pantofi se pot executa și la comanda (daca este specificat in descrierea lor), in termen de 20 de zile lucratoare, in limita stocului de material disponibil.

Comandati cu incredere pantofii de mireasa Stillmarc si cu siguranta veti fi uimita de confortul si eleganta oferita!