Pantofii eleganti de dama de la Stillmarc au diferite forme de varf si va sunt oferiti pe toate inaltimile de toc de la 5 la 11 cm pentru pantofi fara platforma, si de la 9 la 13 cm pentru pantofi cu platforma. Citeste mai departe…


La toata gama de pantofi cu toc confectionam si numere extreme incepand de la 32 pana la 42, inclusiv jumatati de numar. Doamnele si domnisoarele pot sa-si personalizeze la comanda (prin completarea formularului "SOLICITA O OFERTA PERSONALIZATA") marimea si largimea pantofilor, culoarea, accesoriile, totul la standarde de pantofi de lux, astfel incat sa se simta importante si frumoase la evenimentele festive.

In urma studiului atent din cadrul proiectarii,pantofii Stillmarc sunt surprinzator de comozi si au o tinuta distinsa, pusa in valoare de materialele folosite de inalta calitate,executia foarte fina si de forma gratioasa a tocurilor,care sunt vopsite sau imbracate in materialul din care sunt confectionati pantofii. Acest lucru ofera o eleganta aparte pantofilor Stillmarc, ei putand fi purtati intreaga zi la birou sau in cadrul oricarui eveniment special. Astfel va invitam sa comandati cu incredere personalizarea pantoful pe care-l doriti din magazinul nostru, scutindu-va de timpul pierdut in cautarea unui pantof comod,elegant si care sa aiba culoarea care se potriveste cel mai bine cu vestimentatia dumneavoastra si cu siguranta veti fi uimita de confortul oferit!