Pantofii decupati Stillmarc, fara platforma sau cu platforma ascunsa, in culori foarte variate, sunt potriviti atat pentru zilele de vara cat si pentru evenimentele selecte din orice anotimp. Citeste mai departe…


Pantofii sunt creati de echipa Stillmarc astfel incat decupajul nu prea mare din zona degetelor sa ofere eleganta piciorului indiferent de forma degetelor.

Pantofii sunt din piele naturala, sunt lucrati manual si sunt deosebit de comozi. Au o tinuta armonioasa, accentuata si de forma eleganta a tocurilor. Tocurile pot fi vopsite sau imbracate in materialul din care sunt confectionati pantofii. In magazinul online Stillmarc veti gasi pantofi decupati pe toate inaltimile de toc, de la 5 cm la 13 cm.

La comanda puteti personaliza modelul ales, specificand o alta culoare, marime, largime sau accesorii, prin completarea formularului "Solicita o oferta personalizata" (Numai anumite produse se executa si la comanda. Prin urmare formularul de comanda este inclus doar in paginile acelor produse)

Comandati cu incredere pantofii de dama Stillmarc si cu siguranta veti fi uimita de confortul oferit!